Apr
12
to Apr 13

Bedrijvendagborrel

De Bedrijvendagcommissie is gedurende het studiejaar hard bezig geweest met het organiseren van de jaarlijkse bedrijvendag. Voorgaande locaties van de Bedrijvendag waren het Louwman museum, Carré en het Tropen Instituut. Op deze borrelavond zal de commissie de locatie van de Bedrijvendag 2018 bekend maken. Ook dit jaar belooft het wederom een spectaculaire locatie te worden!

View Event →
May
18
12:00 PM12:00

PNO-golftoernooi

Op deze zonnige vrijdag 18 mei 2018 zal ons jaarlijkse golftoernooi plaatsvinden. Voor deelname hoef je niet in het bezit te zijn van een Golfvaardigheidsbewijs. Zelfs als jij nog nooit een balletje geslagen hebt, ben je van harte welkom! Deze door Commissie Intern georganiseerde dag biedt de mogelijkheid om in contact te komen met toekomstige werkgevers. Met een kleine groep studenten en een afgevaardigde van een van de aanwezige organisaties zal je de holes aflopen. Dit alles zal voorafgegaan worden aan een lunch en worden afgesloten met een borrel. 

Schrijf je hier in!

View Event →
May
31
9:00 PM21:00

Deloitte pubquiz

Deze avond zullen PNO'ers het tezamen met medewerkers van Deloitte tegen elkaar opnemen in een pub quiz over PNO, fiscale actualiteiten maar ook algemene feitjes.  Deze quiz zal uiteraard gepaard gaan met de nodige wijntjes en biertjes en plaatsvinden op de normale borrellocatie: De Poort. Aanmelding is niet nodig! 

View Event →

Jan
5
to Jan 6

Decharge ALV Bestuur '16/'17

De grote vraag deze avond: krijgt het PNO-bestuur 2016 - 2017 een eervolle decharge? Hieraan voorafgaand zal de Kascommissie 2016 - 2017 het afgelopen bestuursjaar bespreken. 

Zie hier de agenda voor deze ALV en de notulen van de vorige ALV. 

Na de ALV zal er een borrel plaatsvinden en wordt de Lustrumalmanak 2016 - 2017 uitgereikt.

View Event →
Nov
24
10:00 AM10:00

Assessmenttraining

De Carrièrecommissie heeft deze dag een assessmenttraining georganiseerd. Onderdeel van een sollicitatieprocedure is vaak het maken van een assessment. Met het doorlopen van deze training begin jij scherp en zonder achterstand aan het maken van een assessment!
Aanmelden kan via pnocarriere@gmail.com

View Event →
Nov
9
1:00 PM13:00

RB Jongerencongres

Dit jaar organiseert het Register Belastingadviseurs weer hun Jongerencongres. Dit congres is voor studenten gratis toegankelijk en ieder jaar weer een succes! Er is een lunch met verschillende bedrijven, er zijn fiscale topsprekers en verschillende nuttige workshops. Een leuke kans om kennis te maken met het RB en anderen kantoren dus!

Voor meer informatie klik je hier!

View Event →
Nov
3
to Nov 4

Constitutieborrel

De Constitutieborrel van het Bestuur '17 - '18 zal plaatsvinden op 3 november 2017! Zoals gebruikelijk in het bovenzaaltje van de Poort. Deze avond zal in het teken staan van het nieuwe bestuur, naast alle leden zullen vrienden en familie van het nieuwe bestuur aanwezig zijn, alsmede de besturen van de andere fiscale verenigingen!

View Event →
Aug
14
to Aug 18

Introductieweek Leiden

Tijdens de El-Cid is er het faculteitenblok waarin aankomend eerstejaars een kijkje komen nemen op hun nieuwe faculteit. Vanzelfsprekend zal PNO hier ook aanwezig zijn om alle vragen van nieuwe studenten te beantwoorden!

View Event →