May
31
9:00 PM21:00

Deloitte pubquiz

Deze avond zullen PNO'ers het tezamen met medewerkers van Deloitte tegen elkaar opnemen in een pub quiz over PNO, fiscale actualiteiten maar ook algemene feitjes.  Deze quiz zal uiteraard gepaard gaan met de nodige wijntjes en biertjes en plaatsvinden op de normale borrellocatie: De Poort. Aanmelding is niet nodig! 

View Event →
Jun
11
to Jun 12

Borrel Wissel ALV

Op maandag 11 juni zal de laatste borrel van het jaar plaatsvinden. Deze zal aanvangen middels de wissel ALV waarin het PNO Bestuur 2018-2019 en de Kascommissie 2018-2019 zullen worden aangesteld, waarna een reguliere borrel zal plaatsvinden. 

View Event →

May
18
12:00 PM12:00

PNO-golftoernooi

Op deze zonnige vrijdag 18 mei 2018 zal ons jaarlijkse golftoernooi plaatsvinden. Voor deelname hoef je niet in het bezit te zijn van een Golfvaardigheidsbewijs. Zelfs als jij nog nooit een balletje geslagen hebt, ben je van harte welkom! Deze door Commissie Intern georganiseerde dag biedt de mogelijkheid om in contact te komen met toekomstige werkgevers. Met een kleine groep studenten en een afgevaardigde van een van de aanwezige organisaties zal je de holes aflopen. Dit alles zal voorafgegaan worden aan een lunch en worden afgesloten met een borrel. 

Schrijf je hier in!

View Event →
Apr
13
11:00 AM11:00

Bird & Bird eerste- en tweedejaarsevent

Dit jaar zal organiseert Bird & Bird een event speciaal voor eerste- en tweedejaars studenten.

Ontdek Bird & Bird geheel vrijblijvend en heb vooral een hele toffe dag door op informele wijze kennis te maken met het kantoor en haar advocaten.

Ben jij ook geïnteresseerd in wat Bird & Bird voor jou kan betekenen in een vroeger stadium van je studie, meld je hier aan!

View Event →
Apr
12
to Apr 13

Bedrijvendagborrel

De Bedrijvendagcommissie is gedurende het studiejaar hard bezig geweest met het organiseren van de jaarlijkse bedrijvendag. Voorgaande locaties van de Bedrijvendag waren het Louwman museum, Carré en het Tropen Instituut. Op deze borrelavond zal de commissie de locatie van de Bedrijvendag 2018 bekend maken. Ook dit jaar belooft het wederom een spectaculaire locatie te worden!

View Event →
Jan
5
to Jan 6

Decharge ALV Bestuur '16/'17

De grote vraag deze avond: krijgt het PNO-bestuur 2016 - 2017 een eervolle decharge? Hieraan voorafgaand zal de Kascommissie 2016 - 2017 het afgelopen bestuursjaar bespreken. 

Zie hier de agenda voor deze ALV en de notulen van de vorige ALV. 

Na de ALV zal er een borrel plaatsvinden en wordt de Lustrumalmanak 2016 - 2017 uitgereikt.

View Event →
Nov
24
10:00 AM10:00

Assessmenttraining

De Carrièrecommissie heeft deze dag een assessmenttraining georganiseerd. Onderdeel van een sollicitatieprocedure is vaak het maken van een assessment. Met het doorlopen van deze training begin jij scherp en zonder achterstand aan het maken van een assessment!
Aanmelden kan via pnocarriere@gmail.com

View Event →