Back to All Events

Landelijk Overleg Fiscalisten (LOF-congres)

Het Landelijk Overleg Fiscalisten (LOF) is een samenwerkingsverband tussen alle landelijke fiscale studieverenigingen. Jaarlijks wordt er een congres georganiseerd voor studenten fiscaal recht en/of fiscale economie. Dit jaar vindt het LOF plaats in Tilburg. 

Verschillende gerenommeerde sprekers uit de fiscaliteit zullen hun visie delen over  het actuele thema ‘De fiscalist van de toekomst’. Op deze dag zullen er tevens verschillende workshops rondom dit thema worden gehouden door een groot aantal fiscale organisaties. Ook is er een banenborrel waar studenten onder het genot van een hapje en een drankje kunnen spreken met toekomstige werkgevers. Na al het fiscale geweld volgt een 3-gangen diner. Traditiegetrouw zal de dag worden afgesloten met een afterparty tot in de vroege uurtjes!

 

 

Earlier Event: August 14
EL-CID Faculteitenochtend
Later Event: September 21
Oud-besturendiner