Back to All Events

GVB-Traject


Naast het hebben van inhoudelijke kennis is het hebben van enige andere vaardigheden essentieel voor een leuke carrière in de fiscaliteit. Weten hoe je een balletje moet slaan op een 18-holes is daar een voorbeeld van. Zeggen de termen strokeplaymatchplayputten,groundenburrowing animal en rough je (nog) niet zoveel? Geef je dan op voor het GVB-traject! Ook dit jaar biedt PNO jou de mogelijkheid om samen met een gezellig groep medestudenten het Golfvaardigheidsbewijs (GVB) te behalen. De Commissie Intern heeft twee weekenden georganiseerd waarin je samen met andere PNO'ers de spelregels, etiquette en technieken van het golfen onder de knie krijgt. Voor het eenmalige bedrag van €189,- ontvang je twee dagen golfles, een theorie- en praktijkexamen, baanpermissie, een registratie bij de Nederlandse Golf Federatie en beschikking over alle benodigde materialen gedurende de golfcursus. 

Als je deelneemt aan het traject heb je keuze tussen de zaterdaggroep of de zondaggroep. De eerstgenoemde groep zal op zaterdag 6 en 13 april lessen volgen; de laatstgenoemde groep doet dit op zondag 7 en 14 april. Met het behalen van jouw GVB ben je officieel bevoegd om op alle nationale banen te spelen. Daarbij is het een mooie voorbereiding op het aankomende golftoernooi van vrijdag 26 april. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan via deze link!

Earlier Event: April 12
Kantoorbezoek Belastingdienst
Later Event: April 18
Kantoorbezoek Exterus