Back to All Events

Mazars / Carrièrecommissie

Sollicitatietraining Carrièrecommissie i.s.m. Mazars
Op donderdag 25 april organiseert de Carrièrecommissie in samenwerking met Mazars een sollicitatietraining. Met de Bedrijvendag in het vizier is dit de uitgelezen kans om te ontdekken hoe je een optimale indruk achterlaat op een toekomstige werkgever. Maar ook als je niet bij de Bedrijvendag aanwezig kunt zijn is dit een mooie gelegenheid om je softskills verder te ontwikkelen. Daarnaast is er tijdens de training de mogelijkheid om een LinkedIn foto te laten maken. De training is van 13.30 – 17:00 en zal worden afgesloten met een gezellig diner!

Aanmelden kan door een mail te sturen naar carrierepno@gmail.com (let op, vol = vol)!

Earlier Event: April 18
Kantoorbezoek Exterus
Later Event: April 26
Golftoernooi PNO