Back to All Events

Bedrijvendag

Het Fiscaalrechtelijk Dispuut 'Pecunia Non Olet' organiseert op donderdag 2 mei de jaarlijkse PNO Bedrijvendag! Op deze dag zijn maar liefst 23 (!) werkgevers aanwezig waarmee je kennis maakt, een persoonlijk gesprek voert of een workshop van bijwoont. Deze dag staat in het teken van de fiscale praktijk en is een uitgelezen kans om je te oriënteren op een stage, werkstudentschap of wellicht een baan. Tijdens de driegangenlunch vertellen de medewerkers van de kantoren jou graag meer over hun kantoor. Bovendien is er een afsluitende borrel waarbij je op informele wijze kunt napraten over deze onvergetelijke dag. Wil jij jouw fiscale kennis in de praktijk toepassen en ben je op zoek naar een kantoor dat bij jou past? Of ben jij geïnteresseerd in de verscheidene workshops en persoonlijke gesprekken met kantoren? Meld je dan nu aan voor de bedrijvendag en zet de eerste stap onder het genot van een driegangenlunch op een indrukwekkende locatie! De locatie wordt bekend gemaakt tijdens de Bedrijvendagborrel op 5 april.

Alle studenten Fiscaal recht, dus ook de eerstejaars studenten, zijn van harte welkom op de Bedrijvendag. Er zijn geen (verplichte) fiscale werkgroepen op deze dag.

Meld je hier aan!

Earlier Event: April 26
Golftoernooi PNO
Later Event: May 9
VTO Freshfields