DRV logo basic vierkant.jpg

Contact

Website
https://www.drv.nl/werken-in-de-echte-economie/

Contactpersoon

Neem contact op met de Corporate Recruiter, via:

E: recruitment@drvif.nl

T: 0113-200900 / 0646058268

drv

DRV Accountants & Adviseurs is in omvang het 14e kantoor van Nederland, met 550 medewerkers en 13 vestigingen in Zuidwest-Nederland. We zijn een kantoor met een heel brede dienstverlening specifiek toegespitst op bedrijven in de echte economie: de familiebedrijven. Naast omvangrijke praktijken in accountancy en belastingadvies bestaat de dienstverlening uit corporate finance, hrm, performance improvement, subsidieadvies en personeelsadvies. Ook de Bedrijfsfinancier, YourTrust Netherlands en Zantboer & Partners (voor vermogende particulieren) behoren tot onze organisatie.

We werken voor aansprekende cliënten ‘van naam’, maar niet voor de beursgenoteerde bedrijven en de overheid. Dit is een bewuste keuze. We zijn op ons sterkst als we aan tafel zitten met de dga zelf en de dga merkt dat.

De fiscale praktijk binnen DRV bestaat uit 86 medewerkers; allemaal met een andere mate van senioriteit en specifieke expertise. En allemaal mensen met een passie voor hun vak, die dat graag willen delen met anderen. Er is volop potentie voor verdere groei van de praktijk. We werven niet alleen starters, maar ook fiscalisten met ervaring. Belangrijke persoonskenmerken zijn naast vakmanschap: adviesvaardigheid, helder en overtuigend kunnen communiceren en ondernemerschap. 

Voor werkstudenten is er volop werk. Je draait volwaardig mee en naarmate jij groeit, groeit ook de complexiteit van je opdrachten. Omdat we een brede algemene praktijk hebben, kun je met alle facetten van de fiscale dienstverlening kennismaken. Concrete werkzaamheden zijn het uitzoeken van informatie bij praktijksituaties, het opstellen van overeenkomsten en het schrijven van (kleine) adviezen. Ook het opstellen van aangiftes behoort tot de werkzaamheden.

“Ik ben hier nu nog maar drie weken werkzaam, maar wat me nu al opvalt, is het feit dat de deur altijd openstaat. Je kunt bij iedereen terecht voor hulp en er is genoeg kennis aanwezig binnen het kantoor. Ten opzichte van de grotere kantoren lijkt dit me zeker een voordeel. Verder leer je vooral veel over de praktijk en kom je erachter dat de praktijk en theorie niet vaak overeenkomen met elkaar. Daarnaast zijn hier echt kansen: wanneer je iets wilt en je gaat ervoor, kun je het bij DRV bereiken”. Mohamed Boulakhrif, werkstudent bij DRV Rotterdam

Wil jij als Trainee/werkstudent een bijdrage leveren aan de echte economie? Kijk voor meer informatie op https://www.drv.nl/werken-in-de-echte-economie/ of kijk naar het volgende filmpje!

Je kan ook contact opnemen door te bellen naar: 06-46058268 of te mailen naar: recruitment@drvif.nl