Werkstudentschap bij EXTERUS.jpg

Write here...

Contact

Website
www.exterus.nl

Contactpersoon

Ciska de Hilster
HR Officer
C.deHilster@exterus.nl
+31 88 185 00 42

Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) waardoor wij onze klanten een "one-stop-shop" kunnen bieden. Vanaf het moment van aankomst van een medewerker in Nederland tot aan het moment van vertrek uit Nederland, wij geven support en advies gedurende het volledige immigratietraject van de werknemers.

1.    Immigratie
Wij ondersteunen werkgevers en werknemers bij het verkrijgen van werk- en verblijfsvergunningen. En bieden wij ondersteuning op het gebied van relocation.

2.    Tax
Wij zorgen ervoor dat voor werkgevers en werknemers wordt voldaan aan alle voor hen geldende fiscale regels. 

§  Wij ondersteunen werkgevers en werknemers bij internationale belastingheffingsvraagstukken.
§  Wij adviseren over de gevolgen van de vereiste verdragstoepassing. 
§  Wij beantwoorden vragen over toepasselijke fiscale wet- en regelgeving. 
§  En brengen tevens besparingsmogelijkheden en potentiële risico's in kaart.

3.    Payroll
De payroll administratie is de laatste stap in alle betaling-gerelateerde zaken en zeer belangrijk voor organisaties die internationaal opereren. Wij nemen dit werk uit handen.

4.    Payrolling
Als een erkende IND sponsor, met een NEN 4400-1 certificering, is Exterus Payrolling toegestaan om buitenlandse werknemers in Nederland te werk te stellen. Wij worden door middel van onze payrolling services de juridische en administratieve werkgever.

En nu jij! Wat kunnen wij voor jou betekenen
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste werkstudenten en stagiaires die geïnteresseerd zijn in het werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Ontdek hoe het werken in een team verband binnen een kleinschalige fiscale adviesorganisatie eruitziet. Je bent communicatief vaardig, flexibel en een echte teamplayer. Ook ben je sportief en doe je graag mee met onze bootcamp op maandag. Wat je leert op de opleiding, probeer je zoveel mogelijk in praktijk te brengen. Wij begeleiden en ondersteunen jouw ontwikkeling. Hierbij laten we je vanaf dag één vrij om uiteenlopende werkzaamheden op te pakken en uit te voeren. Instromen als werkstudent is continu mogelijk, informeer bij de HR advisor wat de mogelijkheden zijn!