banner.jpg
 

Contact

Website
www.waarligtjouwtax.nl

www.facebook.com/waarligtjouwtax

Contactpersoon

Bente Bruins
bruins.bente@kpmg.com
088 909 1202

Ben jij een fiscalist die het detail ziet zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen? Kun je vraagstukken aan elkaar verbinden en overzicht bieden? Zoek je bij onverwachte situaties een creatief, maar betrouwbaar advies? Haal je het beste in jezelf naar boven om je cliënt deskundige service te bieden? Kortom: heb je liefde voor het vak?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Meijburg en Co is het grootste zelfstandige fiscaal advieskantoor van Nederland. Bij Meijburg geloven we dat er voor elk fiscaal probleem een oplossing is. Met de tientallen jaren kennis en ervaring die wij in het bedrijf hebben, zorgen wij ervoor dat die oplossing gevonden wordt. Op die manier kunnen onze cliënten zich richten op waar zij goed in zijn.

Aandacht voor jouw individuele ontwikkelingstraject
Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. We bieden onder meer het NOB-traject, diverse persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen, uitzending naar het buitenland en het voor Meijburg & Co kenmerkende hoogstaande vakoverleg.

Diversiteit en vakbekwaamheid
Bij Meijburg & Co werken veel verschillende mensen. Deze diversiteit geeft onze organisatie een duidelijke eigen identiteit. Al onze mensen staan voor fiscale vakbekwaamheid. Daarbij ondersteunen we elkaar door het delen van kennis, ervaring en expertise.
 

Kennishonger en plezier
Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg & Co is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde
KPMG-netwerk. We bieden jou een unieke, brede praktijk met ruimte voor specialisatie op elk fiscaal vakgebied. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in fiscaal werk.

 

Informatie en contact
Wil jij je toekomst van dichtbij bekijken of meer weten over Meijburg & Co? Kijk dan op onze website www.waarligtjouwtax.nl of volg ons via www.facebook.com/waarligtjouwtax. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met onze recruiter Bente Bruins via (0)88 909 1202 of bruins.bente@kpmg.com.