Schermafbeelding 2018-02-16 om 13.13.52.png

Contactgegevens

Website: 

www.zirkzee.nl 

HR - Manager:  

Kenneth van Randeraat

k.vanranderaat@zirkzee.nl

071-5154014 

Zirkzee-Groep

Zirkzee-groep is een regionale accountants- en belastingadviesorganisatie. Met circa 80 collega’s bieden wij in de driehoek Amsterdam-Rotterdam-Utrecht multidisciplinaire diensten aan het MKB,non-profit, internationale en controleplichtige organisaties. Zirkzee-groep heeft jarenlange ervaring met (complexe) administraties en beseft dat een operationeel succes alleen tot stand komt door goede, open en transparante samenwerking. 

Wij zijn óók ondernemers

Zirkzee-groep is dé professionele partner voor financiële en fiscale zaken waar iedere ondernemer mee te maken heeft. Een ondernemer wil het beste uit zijn bedrijf halen en doet dat op basis van een businessplan, een goed draaiend sales team of dat ene unieke product, maar een goed georganiseerde en accurate administratie vormt uiteindelijk de basis van zijn succes. Het levert stuurinformatie op basis waarvan belangrijke beslissingen tijdig genomen kunnen worden. Zirkzee-groep licht de administratie door, voorziet de ondernemer van stuurinformatie en wordt daarmee zijn businesspartner. 

Waarom Zirkzee-groep

Zirkzee-groep onderscheidt zich van andere accountantskantoren. Hoe? Bijvoorbeeld door samenwerkingsverbanden met:

  • GGI (Geneva Group International): GGI is een wereldwijd netwerk van accountants-, advies- en advocatenkantoren en is het grootste internationale netwerk van onafhankelijke kantoren ter wereld. Ons lidmaatschap bij GGI stelt ons in staat om klanten ook op internationaal niveau te kunnen bedienen. Daarnaast worden wij regelmatig door onze internationale collega’s betrokken bij hun klanten die zaken willen doen in Nederland.
  • EGA (European Growth Advisors): EGA is een adviesbureau voor buitenlandse ondernemingen die zaken willen doen in Europa.
  • ZUITS: Zuits is een afkorting van Zirkzee Universal Innovative Tax Solutions, maar ook een knipoog naar de serie “Suits”. Bij Zuits dragen we echter niet standaard strakke pakken, maar bieden wel strakke “tailormade” fiscale diensten.
  • ESA BIC Noordwijk: De plek voor ondernemers uit onderzoekscentra, universiteiten,
  • ruimtevaart- en niet-ruimtevaartbedrijven die hun innovatieve bedrijfsideeën willen realiseren en technologieën uit de ruimtevaart naar andere delen van de economie willen overbrengen.

Binnen de Zirkzee-groep worden verschillende commerciële initiatieven gestart. Al onze medewerkers worden aangemoedigd om mee te denken en met ideeën te komen om Zirkzee van nog meer toegevoegde waarde te laten zijn. Een groep ambassadeurs speelt daarbij een rol als katalysator. 

Werken bij Zirkzee-Groep

In ons werk staan we voor frisheid in werken, een open kritische houding en het gezamenlijk bereiken van doelen. Wij hebben alles in huis om jou een goede start te geven en je verdere ontwikkeling te faciliteren binnen een professionele en innovatieve accountantspraktijk. Er zijn verschillende interne initiatieven waarin je je talenten kan laten zien. Daarnaast bieden wij een solide en professionele basis met groeimogelijkheden, opleidingsfaciliteiten en diverse mogelijkheden voor een goede balans werk/privé (en studie).

Kennismaken? Neem dan eens contact op met Thomas van Houten (071-515 40 14) of Robin de Raad (071-572 49 65) of kijk op de website: www.zirkzee.nl