Bedrijvendag donderdag 2 mei 2019 - aanmeldformulier

Het Fiscaalrechtelijk Dispuut 'Pecunia Non Olet' organiseert op donderdag 2 mei de jaarlijkse PNO Bedrijvendag! Op deze dag zijn maar liefst 23 (!) werkgevers aanwezig waarmee je kennis maakt, een persoonlijk gesprek voert of een workshop van bijwoont. Deze dag staat in het teken van de fiscale praktijk en is een uitgelezen kans om je te oriënteren op een stage, werkstudentschap of wellicht een baan. Tijdens de driegangenlunch vertellen de medewerkers van de kantoren jou graag meer over hun kantoor. Bovendien is er een afsluitende borrel waarbij je op informele wijze kunt napraten over deze onvergetelijke dag. Wil jij jouw fiscale kennis in de praktijk toepassen en ben je op zoek naar een kantoor dat bij jou past? Of ben jij geïnteresseerd in de verscheidene workshops en persoonlijke gesprekken met kantoren? De Bedrijvendag zal plaatsvinden in de Philharmonie te Haarlem.

Alle studenten Fiscaal recht, dus ook de eerstejaars studenten, zijn van harte welkom op de Bedrijvendag. Er zijn geen (verplichte) fiscale werkgroepen op deze dag.

Zet jezelf op 'gaan' op Facebook en maak kans op een van de mooie prijzen...  https://www.facebook.com/events/.

Wij zien jou graag op de Bedrijvendag,

PNO Bedrijvendagcommissie

 

Mis het niet: meld je snel aan!

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Bedrijvendag. Voor vragen kun je mailen naar: pnobedrijvendag@gmail.com