ubva_eUK_qqECHYePRNYgYh1AOM.jpg

Contact

Website
http://www.ey.com/nl/nl/careers/students

Contactpersoon

Annebel Ross
annebel.ross@nl.ey.com
M: +31 6 29 08 44 56

EY

Maak het verschil door mee te bouwen aan A Better Working World.

Bij EY kijken we verder dan de cijfers en de resultaten van een onderneming of organisatie alleen. Onze internationale purpose is dan ook Building a Better Working World. Daarmee bedoelen we dat we niet alleen een bijdrage willen leveren aan de business van onze klanten, maar ook aan de rol die zij spelen in hun omgeving en dus aan een beter werkende wereld. Als fiscalist bij EY lever je samen met ons een bijdrage aan dit hogere doel. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Highest performing teams
Binnen EY geloven we dat teams met daarin specialisten met verschillende achtergronden en talenten tot de beste resultaten komen. Om die teams samen te kunnen stellen, hebben we - veel meer dan voorheen - mensen nodig die flexibel kunnen denken en zich gemakkelijk kunnen aanpassen. Mensen met verschillende achtergronden én talenten. Juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Personal Career Design: lang leve de verschillen
Ons programma EY Personal Career Design zorgt ervoor dat al die verschillende mensen tot hun recht komen. Dat betekent dat we maatwerk bieden. Rekening houden met jouw vooropleiding, karakter, achtergrond en wensen. Het startpunt én het eindpunt binnen onze organisatie is voor iedereen verschillend.

Ontwikkeling

Bij EY investeren we voortdurend in je ontwikkeling. We begeleiden en coachen je, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Heel eerlijk: dat is in ons eigen belang. Want als jij beter wordt, worden wij dat ook. Jij wordt onderdeel van onze internationale structuur, opgericht om onze opdrachtgevers – veelal grote internationale ondernemingen – optimaal te bedienen. Ons wereldwijde netwerk biedt je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en ervaring op te doen tijdens stages op een van de vele buitenland desks. Wij hebben een hoogstaand opleidingsprogramma, met zowel nationale als internationale trainingen.

Tax
Binnen Tax hebben we verschillende afdelingen waar jij als student of als starter kunt beginnen.  

  • Business Tax Services: binnen Business Tax Services ben je het centrale aanspreekpunt voor geïntegreerd belastingadvies in de breedste zin van het woord.
  • International Tax Services: indien de internationale fiscale problemen van klanten uit Singapore je net zo interesseren als die van Nederlandse klanten, dan ligt er een toekomst voor je bij de internationale adviespraktijk.
  • Transfer Pricing: deze adviespraktijk heeft voornamelijk betrekking op advisering rondom prijzen van goederen en diensten in het kader van grensoverschrijdende transacties binnen multinationals
  • Transaction Tax: elke transactie heeft fiscale gevolgen, of het nu om een acquisitie, desinvestering, herfinanciering, herstructurering of beursgang gaat.
  • People Advisory Services: de praktijkgroep People Advisory Services is gespecialiseerd in de fiscale, juridische en sociaalrechtelijke aspecten van de inzet van medewerkers, zowel nationaal als grensoverschrijdend.
  • Indirect Tax: binnen de Indirect Tax adviespraktijk adviseer je internationale en nationale cliënten over alle indirecte belastingen.
  • Financial Services Tax: het FSO Tax team behoort tot de absolute top in Nederland en mag vele bekende en gereputeerde financiële instellingen tot zijn cliënten rekenen.

Werkstudentschap

Zit je in het 3e of 4e jaar van de WO opleiding fiscaal recht of fiscale economie? Doe ervaring op door middel van een werkstudentschap, eventueel in combinatie met het schrijven van je scriptie en leer EY kennen! Je werkt vanaf de eerste dag mee aan projecten voor klanten en je voer je uiteenlopende werkzaamheden uit. Meestal voor 2 a 3 dagen per week voor een periode van ongeveer 3 maanden. Uiteraard krijg je hierbij begeleiding en is dit de manier om als starter bij EY binnen te komen.

 

Past dit bij jou?
Ben jij wellicht één van de architecten van een beter werkende wereld? Kom naar een van onze recruitmentevents of neem direct contact op met Annebel Ross via +31 6 29 08 44 56 of per e-mail annebel.ross@nl.ey.com.