Mazars - innoveren en waarderen.jpg

Contact

Website
www.werkenbijmazars.nl

Contactpersonen

Florus van Loon & Llewellyn Mol
Tel: +31 (0)88 277 15 50

Mazars

Zet jij jouw kennis om in kansen?

 

Mazars is een internationaal en onafhankelijk accounting en advieskantoor. Bij ons start je jouw professionele carrière in een open internationale omgeving, met iedere dag een nieuwe uitdaging. Successen deel je met je team en je krijgt snel de verantwoordelijkheid om je eigen keuzes te maken.

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt handelen met verstand van zaken én gevoel voor verantwoordelijkheid. Kennis is essentieel, maar toegevoegde waarde realiseren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en structureren, maar ook inspireren. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. Hun professioneel kritische houding, focus op kwaliteit en gezonde dosis lef leiden vaak tot andere invalshoeken en waardevolle inzichten.

Haal jij, net als wij, je motivatie uit de publieke functie die je vervult in het maatschappelijk verkeer? Wil je werken bij een organisatie die een beroep doet op jouw vermogen om de verbinding te maken tussen verantwoording afleggen en verantwoording nemen? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met onze recruiters, via +31 (0)88 277 15 50.