Contact

Website

www.rb.nl

Contactpersoon

Saskia van Baal
info@rb.nl

Tel: (0345) 54 70 00.

Register Belasting adviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om Register Belastingadviseur te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. De Register Belastingadviseur is een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.


Kom naar het RB Jongerencongres 2018! 

Donderdag 15 november 2018 organiseert Register Belastingadviseurs het RB Jongerencongres. Dit jaar op de mooie locatie EVE te Tilburg. Volg jij een studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie? En ben je benieuwd hoe leuk het is om te werken als belastingadviseur in het mkb? Dan moet je hier bij zijn.
Het thema is ‘Shift Happens’. Diverse sprekers belichten het thema vanuit
verschillende perspectieven. Vanuit fiscaal oogpunt, vanuit de ondernemer en vanuit de benodigde vaardigheden. Ook krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met werkgevers in het mkb.

 

Kortom:
Kom kennis en inspiratie opdoen, breid je netwerk uit en drink een biertje met vakgenoten.
Je kunt je (gratis) aanmelden vanaf half september via rb.nl. Of volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!


Heb je vragen? Je kan ons bereiken via info@rb.nl of bel met (0345) 54 70 00, of neem een kijkje op: https://www.rb.nl/jongerencongres-2017