RSM Standard Logo RGB.jpg

Contact

Website

www.rsmnl.com

Contactpersoon

Alexandra van den Berg
Mail: avdberg@rsmnl.nl
Tel: 023-5300400

RSM

Wie is RSM?
RSM is een snel groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie, met elf vestigingen in
Nederland. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en
advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal
adviseren. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van
internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld. Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende
werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld. In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen, die RSM Nederland vertegenwoordigen, gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo.

Werkgebied van RSM
De financiële wereld is complex en specialistisch. Wij verwachten van onze financieel adviseurs dat zij de ontwikkelingen op het gebied van accountancy en corporate finance op de voet volgen en oplossingen bieden die overeenkomen met de verwachtingen van onze cliënten. Het werkgebied omvat, naast de reguliere nationale werkzaamheden, ook internationaal georiënteerde vraagstukken.

Als je geïnteresseerd bent in onze organisatie, dan kun je je motivatie met CV sturen naar Alexandra van den Berg, avdberg@rsmnl.nl of bellen naar 023-5300400.
Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com